Verrassende beste serie van 2023, eindelijk update over vervolg 'Night Agent', en vette trailer 'Doctor Who 2024'

Verrassende beste serie van 2023, eindelijk update over vervolg 'Night Agent', en vette trailer 'Doctor Who 2024'

Zorg ervoor dat je SerieTotaal in de gaten houdt voor de laatste serieweetjes- en feitjes.

Metacritic komt met een opmerkelijke top 10 van beste series van het jaar, terwijl fans van Dr Who zich met een nieuwe trailer al kunnen verheugen op het nieuwe seizoen. Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste tijd op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest spraakmakende nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Verrassende beste serie van het jaar in de mooie toplijst van Metacritic
Nu 2023 bijna afgerond is, zien we steeds meer eindejaarslijstjes verschijnen. Inmiddels heeft ook de recensiesite Metacritic de top 10 van best beoordeelde series van het jaar volgens critici gepubliceerd.

In eerste instantie zou je misschien populaire series als Beef en The Last of Us als winnaar verwachten. Die twee series staan beiden ook in de top 10, respectievelijk op plekken 2 en 4. De eerste plaats gaat echter naar het eerste seizoen van Rain Dogs, een vrij onbekende serie die je niet mag missen.

Spionageknaller The Night Agent: eindelijk de langverwachte update met betrekking tot seizoen 2!
The Night Agent behoort tot de absolute Netflix-toppers van het afgelopen jaar. Zo heeft de serie het hoogste aantal streaming-uren van de eerste helft van 2023 te pakken. Op zijn Insta-account kondigde acteur Gabriel Basso onlangs aan dat het filmen op het punt staat te beginnen.

De jonge acteur deed volgens Bam Smack Pow op 23 december onder 'stories' de volgende enthousiaste mededeling: "We beginnen over minder dan twee weken weer met filmen!" Dit houdt in dat de camera's omstreeks 6 januari aanstaande weer gaan draaien.

Enge monsters en heel wat tijdreizen in trailer voor Doctor Who 2024
De eerste vier specials van Doctor Who zijn inmiddels te zien geweest, en worden direct opgevolgd met een snelle teaser voor het nieuwe seizoen. De specials naar aanleiding van het 60-jarige jubileum van de geliefde scifi-serie zijn uitstekend ontvangen.

De kijkers maakten hierin kennis met de Vijftiende Doctor, gespeeld door Ncuti Gatwa. Gatwa zette een levendige Vijftiende Doctor neer en de nieuwe teaser lijkt dit te bevestigen.



NieuwsFilm

meest populair