Zien we straks ook Kidpool in de derde 'Deadpool'-film?

Zien we straks ook Kidpool in de derde 'Deadpool'-film?

Het internet heeft zelfs een acteur klaar voor de rol, en die liet zich erover uit.

Nu Deadpool 3 de volgende film is in het Marvel Cinematic Universe, zijn alle ogen daarop gericht. En er doen zich ontelbare geruchten voor over wie er in de film zal verschijnen.

Zeker na de recente onthulling van Dogpool in de film, verwachten veel mensen dat we meer varianten van Wade Wilson (Ryan Reynolds) gaan zien. Het nieuwste gerucht is zelfs dat we Kidpool mogen verwachten, gespeeld door niemand minder dan Percy Jackson's Walker Scobell.

The Adam Project
Kidpool is, zoals de naam al doet vermoeden, een jongere versie van Wade Wilson die in zijn universum met de X-Men optrekt. Tijdens een multiverse-verhaallijn wordt hij lid van het zogenoemde 'Deadpool Corps'.

Scobell zou een passende keuze zijn voor de rol, omdat hij al bewezen heeft goed te passen bij Reynolds. De twee maakten samen The Adam Project, die net als Deadpool 3 geregisseerd werd door Shawn Levy.

Scobell reageert
ComicBookMovie.com vroeg Scobell naar de mogelijkheid dat hij Kidpool zou spelen, waarop hij zei dat hij daar "niets over weet." Maar hij hoopt wel "dat we ooit weer bij elkaar komen," voegde hij daaraan toe. "Maar, eh, ja, ik weet het niet."


Deadpool 3 staat op dit moment op de planning voor 23 juli 2024. Verwacht wordt dat we vrij snel toch een eerste trailer te zien zullen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair