Regisseur Zack Snyder geeft toe: ook hij ervaart superheldenmoeheid

Regisseur Zack Snyder geeft toe: ook hij ervaart superheldenmoeheid

Snyder lijkt het eens te zijn met de groeiende vermoeidheid van het publiek met stripboekverfilmingen.

Het begint erop te lijken dat filmpubliek een beetje klaar is met stripboekverfilmingen. Gezien de recente golf van DC-films die flopten tot de mislukkingen van The Marvels en Marvel's Secret Invasion. Ook Rebel Moon-regisseur Zack Snyder lijkt die mening nu te delen.

Het lijkt dat steeds meer filmkijkers klaar zijn met stripboekenfilms en de gecompliceerde onderling verbonden universums. In een gesprek met The Atlantic zegt Snyder dat hij dit ook herkent bij zichzelf: "Ik heb dezelfde vermoeidheid".

James Bond ambities
Hoewel de regisseur van onder andere Justice League en Watchmen de nodige successen kende met superheldenfilms, denkt hij toch dat het einde van het genre nabij is. Hij vindt dat stripboekverfilmingen zich op "een doodlopende weg" bevinden.

Eerder gaf Snyder al aan dat hij graag een keer een James Bond film zou willen regisseren: Het zou cool zijn om een 20-jarige James Bond te zien. Het jeugdtrauma dat ervoor zorgt dat je James Bond kunt zijn. Daar zit vast iets in."

Rebel Moon succes
De nieuwste film van Snyder, Rebel Moon, werd niet bepaald goed ontvangen door critici sinds de release op Netflix. Toch blijkt de film een dikke hit te zijn op Netflix en is de film in drie dagen tijd meer dan 24 miljoen keer bekeken.



NieuwsFilm

meest populair