Grote blockbuster 'Argylle' met Henry Cavill krijgt bijzonder boek

Grote blockbuster 'Argylle' met Henry Cavill krijgt bijzonder boek

Het boek wordt volgende week uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers ter ere van de filmrelease!

We kijken al lange tijd uit naar het nieuwe werk van Kingsman-regisseur Matthew Vaughn en de release van de knettergekke blockbuster Argylle komt steeds dichterbij. Ter ere van de release wordt volgende week een speciaal boek gelanceerd.

In Argylle komt het verhaal van romanschrijfster Elly Conway (gespeeld door Bryce Dallas Howard) tot leven. Het boek over spion Argylle speelt een grote rol in de film en laat dát boek volgende week net uitkomen!

Hoofdrol
In het persbericht van A.W. Bruna Uitgevers valt te lezen dat het boek Argylle van Elly Conway de hoofdrol speelt in de nieuwe blockbuster.

De film is dus géén verfilming van het boek dat volgende week uitkomt, maar het staat overduidelijk wel in relatie met elkaar. Wil je je dus echt even volledig storten in de wereld van Argylle? Dat kan vanaf 4 januari met het bijzondere boek!

Meesterspion
De wens van een Russische oligarch om zijn land in volle glorie te herstellen, brengt de wereld tot op de rand van de afgrond. Meesterspion Frances Coffey is de enige die het tij nog kan keren, maar daar heeft ze iemand met specifieke kwaliteiten voor nodig.



Argylle is een man met een duister verleden en Coffey weet hoe erg hij daarmee worstelt. Dan zit er nog maar één ding op: alles op alles zetten om van deze outsider een spion te maken.

Argylle komt 1 februari naar de bioscoop. Het gelijknamige boek van Elly Conway is vanaf 4 januari verkrijgbaar.

NieuwsFilm

meest populair