Deze waanzinnige flop van Robert De Niro kent helemaal niemand meer

Deze waanzinnige flop van Robert De Niro kent helemaal niemand meer

De remake van Rocky & Bullwinkle draaide veel verlies aan de internationale kassa...

De carrière van Robert De Niro kent weinig grote flops, maar ze zijn er wél. Zijn grootste mislukking verloor meer dan $40 miljoen en is daarmee een enorme teleurstelling op het indrukwekkende cv.

Once Upon A Time In America, Casino, Taxi Driver en recent nog Killers of the Flower Moon; Robert De Niro heeft een ijzersterke positie in Hollywood opgebouwd.

The Adventures of Rocky and Bullwinkle
We zouden bijna vergeten (op de laatste jaren na) dat de acteur ook nog wat flops op zijn naam heeft staan. Zijn grootste mislukking? The Adventures of Rocky and Bullwinkle uit de jaren 2000.

Ondanks de sterrencast, wist de remake van het tekenfilmprogramma Rocky & Bullwinkle maar weinig indruk te maken. Daarmee werd de film een grote flop en sommige kenners gaan zelfs zo ver om het de grootste teleurstelling uit de filmgeschiedenis te noemen.

Groot verlies
The Adventures of Rocky and Bullwinkle met De Niro, Rene Russo en Jason Alexander verloor uiteindelijk meer dan $40 miljoen.Ook internationaal was de remake een grote grap, want de wereldwijde inkomsten bedroegen slechts de helft van het productiebudget. Ouch!

NieuwsFilm

meest populair