3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van superheldenactie tot rampenfilm.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a. | Kijk direct
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.



La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Sebb en Mia proberen ieder hun droom te verwezenlijken in Hollywood: hij wil het maken als jazzpianist en zij doorbreken als actrice. De twee krijgen een relatie en proberen elkaar te steunen bij het realiseren van hun ambities en verwerken van de tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen.



The Impossible (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, e.a. | Kijk direct
2004. Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. In de morgen van 26 december, terwijl de familie geniet aan het zwembad, stormt er een enorme vloedgolf op het land af. Het gezin wordt uit elkaar door de tsunami. In alle wanhoop zoekt Maria naar haar gezin en hoopt ze op een wonder tussen alle chaos en ellende.



NieuwsFilm

meest populair