Deze 'mooie dame' is Netflix nu helemaal te veroveren

Deze 'mooie dame' is Netflix nu helemaal te veroveren

De romantische komedie Pretty Woman uit 1990 wordt nu grijsgedraaid op Netflix.

De Netflix Top 10 verwelkomt de afgelopen periode heel wat nostalgische kaskrakers. Denk maar aan The Holiday en Love Actually. Nu dendert Pretty Woman de lijst in. Een film om nog een keer van te genieten, of misschien wel voor de eerste keer.

Pretty Woman komt uit 1990 en werd geregisseerd door Garry Marshall (The Princess Diaries). Netflix omschrijft de romkom met woorden als "charmant" en "romantisch" en je ziet rollen van Richard Gere, Julia Roberts en Jason Alexander.

Basic ontvangen
Ondanks dat de film maar liefst $463 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's, staat de Tomatometer op een degelijke 65 procent. De IMDb staat er niet iets beter voor met een 7,1/10.

"Pretty Woman is misschien een yuppie-fantasie, maar de gelikte humor, soundtrack en casting van de film nemen de twijfels weg," leest de critics consensus op Netflix.

Nu op Netflix
Wil je Pretty Woman (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer miljonair Edward in deze romantische comedy een zakelijke overeenkomst sluit met Hollywood-prostituee Vivian, verpandt hij tijdens dit koopje zijn hart.

NieuwsFilm

meest populair