Na het succes van 'Five Nights at Freddy's' krijgt dit horrorspel ook een film

Na het succes van 'Five Nights at Freddy's' krijgt dit horrorspel ook een film

Angstaanjagende Freddy Fazbear maakt plaats voor een inktdemoon in een oude cartoonstudio.

Eerder dit jaar wisten animatronics ons de stuipen op het lijf te jagen in de verfilming van Five Nights at Freddy's en nu is het aan het volgende horrorspel om te verschijnen op het grote scherm.

Volgens de officiële Bendy Twitter/X-pagina is een verfilming van het first-person survival-horrorspel Bendy and the Ink Machine in de maak.

Een populair en geliefd personage
Het horrorspel werd in 2017 uitgegeven door studio 'Kindly Beast' en gaat over Henry, een voormalig hoofdanimator van een in-game animatiehuis.

De website van Joey Drew Studios:"Henry was de hoofdanimator bij Joey Drew Studios in de hoogtijdagen van de jaren dertig, een studio die vooral bekend stond om het produceren van tekenfilms van hun meest populaire en geliefde personage, Bendy.

Mysterie
Vele jaren later ontvangt Henry een mysterieuze uitnodiging van Joey Drew zelf om terug te keren naar de oude cartoonstudio. Bestrijd de duisternis, ontsnap aan de inktdemoon en vrees de machine," aldus de website.



Op de X-post hierboven is alleen te zien dat Radar Pictures het spel gaat verfilmen. Er is nog geen regisseur, cast of datum bekend gemaakt.

Geen vrolijke Disney of Pixar-cartoons
Waar in Five Nights at Freddy's de enge mechanische animatronics de rol van griezel spelen, zullen deze in de verfilming van Bendy and the Ink Machine plaats maken voor een cartoon. En op basis van onderstaande gametrailer, kijk je hierna nooit meer naar cartoons als voorheen.



NieuwsFilm

meest populair