Deze vergeten mysteriefilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze vergeten mysteriefilm op Netflix wordt sterk bekeken

Sinds een paar dagen doet de film Random Hearts het goed in de Netflix Top 10.

De afgelopen weken zien we heel wat oudere films in de Netflix Top 10 verschijnen. Doordat de streamer recent de film Random Hearts online heeft gezet, nestelt deze zich nu in de toplijst.

Random Hearts komt uit 1999 en werd geregisseerd door wijlen Sydney Pollack, die je misschien wel kent van films als The Firm en Out of Africa. Netflix omschrijft de film met woorden als "mysterie, intiem" en "ontroerend". Je ziet rollen van grote namen als Harrison Ford, Kristin Scott Thomas, Bonnie Hunt en Richard Jenkins.

Wisselend ontvangen
Ondanks dat Pollack enkele mooie films heeft opgeleverd, werd Random Hearts wat minder ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de film op slechts 16 procent en de IMDb noteert iets beter met een 5,3/10.

"Zelfs Harrison Ford kon het saaie plot en het trage tempo van de film niet redden," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Random Hearts graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De echtgenoten van Dutch en Kay komen om bij een vliegtuigongeluk. Dutch zoekt antwoorden en ontdekt dat zijn vrouw en Kays man meer gemeen hadden dan alleen het wrak.

NieuwsFilm

meest populair