Eerste hint naar 'Avengers: Secret Wars' in laatste aflevering 'What If...?'

Eerste hint naar 'Avengers: Secret Wars' in laatste aflevering 'What If...?'

De serie geeft een voorproefje op wat we zouden kunnen verwachten in de volgende Avengers-films.

De final van Marvels What If...? seizoen 2 gaf fans een hint van wat we mogelijk kunnen verwachten in Avengers: Secret Wars.

In aflevering 9, die de titel 'What If... Strange Supreme intervened?' draagt, zien we hoe Captain Carter (Hayley Atwell) samenwerkt met Kahhori om een multiversum-veldslag aan te gaan.

Epische finale
Strange Supreme (Benedict Cumberbatch) keert terug na een lange tijd van afwezigheid in dit seizoen, en hij heeft een plan om zijn universum terug te brengen.

Peggy Carter laat hem echter niet zomaar andere universums vernietigen om Strange zijn doel te laten bereiken. En wat volgt is een speelse mash-up van nieuwe en oude Marvel-personages.

Dit is wat de fans willen
Fans zijn op sociale media laaiend enthousiast over de finale en denken dat dit wel eens iets zou kunnen zijn wat we kunnen verwachten in Avengers: Secret Wars.



Een van de fans zei er het volgende over: "Er wordt altijd gepoogd om iets neer te zetten dat past bij de epische schaal van deze serie. En als het goed gedaan wordt, hebben we te maken met mythologie die teruggrijpt naar de oudste vormen van verhalen."

Heerlijk streamvoer
Bekijk hieronder ook de trailer van What If...? seizoen 2.



What If...? seizoen 2 is nu in zijn volledigheid te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair