Deze scène in 'Man of Steel' kreeg Zack Snyder aan het huilen

Deze scène in 'Man of Steel' kreeg Zack Snyder aan het huilen

Kevin Costner zet een geweldige Jonathan Kent neer waar ook de regisseur van kan genieten.

Regisseur Zack Snyder staat de laatste tijd volop in de spotlights, omdat hij recentelijk zijn nieuwe blockbuster Rebel Moon uitbracht. Hij geeft dan ook de nodige interviews om zijn film te promoten, al liet hij zich recentelijk uit over een van zijn vorige films, namelijk Man of Steel.

Precies 10 jaar geleden bracht Snyder de DC-superheldenfilm uit, die het verhaal vertelt van Superman. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Henry Cavill. Kevin Costner speelt ook een belangrijke rol in de film. Hij is namelijk de adoptievader van het personage Clark Kent, Jonathan Kent.

Lastig
Snyder vond het geweldig om samen te mogen werken met Costner en blikt hier met veel plezier op terug. Sterker nog, de filmmaker zegt dat de prestatie van de acteur hem elke keer weer weet te raken. Tijdens een recent interview heeft hij het hierover.

"Elke keer wanneer er een Costner-scène voorbij komt krijg ik tranen in mijn ogen. Ik kan het al lastig droog houden wanneer hij zegt: 'You are my son'. Ik vind Costner fantastisch in die film. Het moment dat Cavill zegt: 'I just want to be your son' en Costner antwoordt: 'You are my son'... Het script van David Goyer is gewoon exceptioneel".

Kritiek
Goyer zelf liet zich nog niet zo heel lang geleden uit over DC en dat zij teveel Marvels succes wilde kopiëren: "Er werd vaker bij Warner Bros. geroepen: 'Wij moeten onze MCU maken!' Ze gingen echter verkeerd te werk. Elke 18 maanden was er een nieuwe baas, waardoor we ons niet echt konden focussen op een idee".


"We kregen elke keer weer te horen: 'Het moet groter'. Op een gegeven moment was er een Warner Bros. baas die 20 films had gepland voor de volgende 10 jaar, maar er was nog niks geschreven. Dat is natuurlijk godsonmogelijk. Er was totaal nog geen fundament".

NieuwsFilm

meest populair