Acteur Jeffrey Jones niet in beroep

Acteur Jeffrey Jones, die bekendheid verwierf met rollen in Beetlejuice, Amadeus, Sleepy Hollow en Ferris Bueler’s Day Off, is niet in beroep gegaan tegen de beschuldiging dat hij een 14-jarige jongen heeft ingehuurd en voor zich heeft laten poseren voor seksueel expliciete foto’s.

Jones, die velen zich zullen herinneren als het schoolhoofd in Ferris Bueller's Day Off, is veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk. Hij moet zich ook laten registreren als ontuchtpleger en professionele hulpverlening ondergaan.

De beschuldiging voor het bezit en verspreiding van kinderpornografie is komen te vervallen. De 56 jaar oude acteur werd in november gearresteerd , na een 12 maanden durend onderzoek dat ook resulteerde in de arrestatie van acteur Paul Reubens, die vooral bekendheid geniet als Pee-wee Herman.

De 50-jarige Reubens, die vrijgelaten is tegen een borgtocht van 20.000 dollar, ontkent het bezit van materiaal waarop kinderen onder de 18 seksueel actief zijn.

De beschuldiging, die een maximale gevangenisstraf van 1 jaar en een boete van 2.500 dollar tot gevolg kan hebben, leidde tot een inval in Reubens’ huis in november 2001. De politie nam zijn kunstcollectie en computers bij deze gelegenheid in beslag.



NieuwsFilm

meest populair