David Corenswet als klassieke Superman op poster 'Superman: Legacy'

David Corenswet als klassieke Superman op poster 'Superman: Legacy'

De nieuwe vierde Man van Staal van deze eeuw is in aantocht...

In 2025 start het geheel vernieuwde DC Universe onder leiding van James Gunn en Peter Safran. En net als bij voorganger DCEU mag Superman het spits afbijten, dit keer vertolkt door David Corenswet.

In maart beginnen de opnames voor Superman: Legacy en terwijl de castleden binnendruppelen, gaf Gunn onlangs aan dat we voorlopig geen foto's van Corenswet in het iconische kostuum hoeven te verwachten.

Ode aan Christopher Reeve
Uiteraard weerhoudt dit fans er niet van om hun eigen fantasie er eens rustig op los te laten. Zo deelt ene gebruiker spdrmnkyxxiii nu zelfgemaakt artwork van de 30-jarige Corenswet als de Kryptoniaanse superheld.

Hij is te zien in een pak dat erg lijkt op de Max Fleischer cartoons uit de jaren '40. Ook geeft het affiche een duidelijke hommage aan de Christopher Reeve-films met de tagline You Will Believe A Man Can Fly.

Indrukwekkende namen
Corenswet wordt bijgestaan door Nicholas Hoult als Lex Luthor, Rachel Brosnahan als Lois Lane, Skyler Gisondo als Jimmy Olsen, Isabela Merced als Hawkgirl en Nathan Fillion als Guy Gardner (Green Lantern).



NieuwsFilm

meest populair