'Superman: Legacy' boekt vooruitgang: James Gunn geeft update op Threads

'Superman: Legacy' boekt vooruitgang: James Gunn geeft update op Threads

De regisseur laat zich uit over zijn aanstaande blockbuster en hoe het allemaal gaat.

De nodige filmfanaten vinden het nog steeds jammer dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman, maar anderen kijken ook gigantisch uit naar wat zijn vervanger, David Corsenwet, ervan gaat maken met Superman: Legacy. James Gunn laat zich nu weer eens over het project uit.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, weet je vast en zeker wel dat de Guardians of the Galaxy-regisseur de nieuwe grote baas is bij DC. Hij zal echter wel ook gewoon films blijven maken en neemt Superman: Legacy voor zijn rekening.

Wat te verwachten
De blockbuster zal in de zomer van 2025 in de bioscopen te zien zijn, dus tot die tijd zal er nog flink veel gespeculeerd worden. Gunn nam eerder deze week de tijd om op enkele vragen te reageren op het sociale media platform Threads.

Zo werd hem gevraagd of het project vorderde. Gunns reactie was als volgt: "Het gaat allemaal geweldig. De sets worden op dit moment opgebouwd, de kostuums zijn zo goed als klaar, de acteurs zijn bezig met het besturen van hun rollen".

Meer
Gunn vervolgt: "De protheses en de VFX-modellen worden gemaakt én de vluchten zijn al geboekt. 'Here we go'!" Ook werd hem gevraagd of hij de casting al voor 90% bij elkaar had gevonden. Zijn reactie hierop was kort maar krachtig: "Meer".



NieuwsFilm

meest populair