'Rebel Moon'-acteur is geen fan van de grote twist: "doet nog steeds pijn"

'Rebel Moon'-acteur is geen fan van de grote twist: "doet nog steeds pijn"

Staz Nair kan het zo goed vinden met acteur Charlie Hunnam dat hij niet blij is met het 'verraad'.

Sinds enkele weken is Rebel Moon op Netflix te zien. Ondanks het feit dat de film enorm veel wordt bekeken, wordt hij lang niet iedereen goed onthaald. Nu laat niemand minder dan Staz Nair weten geen fan te zijn van dé grote twist in de blockbuster. Opgelet: SPOILERS volgen!

Nair is in de film te zien als Tarak. Hij en zijn team worden verraden door Kai (gespeeld door Charlie Hunnam), iets waar de kijker pas laat achter komt. Nair had, net zoals bijna alle castleden, moeite met dit verraad.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Nair zich erover uit: "We konden het allemaal geweldig met elkaar vinden. Ik heb zelfs meerdere 'Rebel Moon'-castleden op mijn bruiloft uitgenodigd. Ik had vanaf de eerste dag al een goede band met Charlie".

"Het verraad van Kai doet dus ook echt wel pijn. Ik heb al de nodige mensen horen zeggen: 'Wow, de cast is echt fantastisch. Je ziet dat ze een goede klik hebben'. Dat klopt zeker, maar het is toch best lastig om dit verraad los te laten. Het staat natuurlijk zo in het script, maar toch is het moeilijk te verwerken".

Verhaal
Mocht je de blockbuster willen zien, die op IMDb op dit moment op de nummer 1 plek staat op de meest populaire films, bekijk deze dan nu op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair