Eerste foto's uit veelbesproken film 'Rust': Alec Baldwin schoot cameravrouw dood op de set

Eerste foto's uit veelbesproken film 'Rust': Alec Baldwin schoot cameravrouw dood op de set

Twee jaar geleden was er tragisch incident op de set van de western Rust.

In oktober 2021 kwam de film Rust groot in het nieuws toen duidelijk werd dat acteur Alec Baldwin de cameravrouw Halyna Hutchins had doodgeschoten met een neppistool dat echte kogels bleek te bevatten.

De opnames voor de film van schrijver en regisseur Joel Souza werden uiteraard direct stilgelegd. Souza raakte zelf ook gewond tijdens het incident. Baldwin werd aangeklaagd voor doodslag, maar deze werd ingetrokken in april 2023 waarna de film werd afgerond.

Eerste foto's
Deadline heeft nu de eerste foto's uit de western gepubliceerd en deze zie je hieronder via de posts op X. De foto's laten zien wat de visuele stijl is van de film die Hutchins al deels had opgenomen. De rest van de film is ook in dezelfde stijl gefilmd.

De film speelt zich af in het Kansas van de jaren 1880. De ouder wordende outlaw Harland Rust (Baldwin) komt uit zijn schuilplaats om zijn dertienjarige kleinzoon Lucas te redden. Hij is veroordeeld tot ophanging wegens een onbedoelde moord. Het duo slaat op de vlucht en wordt op de hielen gezeten door US Marshal Wood Helm en premiejager Fenton "Preacher" Lang.

Dit jaar
Naast Baldwin zie je in de film, met een productiebudget van $8 miljoen, rollen voor Patrick Scott McDermott, Travis Fimmel, Frances Fisher en Jake Busey. De film verschijnt ergens dit jaar in de (Noord-Amerikaanse) bioscopen.




NieuwsFilm

meest populair