De Nederlandse actrice Gaite Jansen zien we binnenkort in een grote Hollywoodfilm

De Nederlandse actrice Gaite Jansen zien we binnenkort in een grote Hollywoodfilm

In de film 'Krazy House' speelt de Gaite Jansen een van de hoofdrollen.

Later dit jaar komt de film Krazy House uit. In deze film gaan we een aantal Nederlandse acteurs en actrices zien, waaronder Gaite Jansen. Iets om naar uit te kijken dus.

De film gaat over de religieuze zakenman Bernie, die erachter komt dat er ongevraagd Russische bouwvakkers zijn huis aan het verbouwen zijn. Als blijkt dat de bouwvakkers gewilde criminelen zijn, moet Bernie zich van zijn dapperste kant laten zien om zijn familie te redden.

Productie
De film is Engelstalig, maar wordt geproduceerd door het Nederlandse productiebedrijf Kaap Holland Films. De regie wordt ook gedaan door twee Nederlanders, Steffen Haars en Flip van der Kuil.

De cast zal naast Jansen ook bestaan uit internationale namen als Alicia Silverstone en Nick Frost. Frost zal de rol van de zakenman Bernie gaan spelen.

Verwachting
Naar verwachting zal de film op 20 januari 2024 in première gaan. In Nederland zal de film vanaf 29 februari 2024 te zien zijn. Het duurt dus niet heel lang meer voor we deze film kunnen gaan bekijken.

De film wordt gecategoriseerd als een horrorkomedie. Met een lengte van ongeveer 90 minuten is de film niet bijster lang, maar wel fijn om te bekijken. Opnames vonden plaats in onder andere Amsterdam.

Jansen
Voor Jansen is het niet de eerste buitenlandse rol die ze te pakken heeft. Nadat ze in Nederland bekendheid had vergaard met rollen in onder andere Lover of Loser en Steekspel, speelde ze in meerdere buitenlandse producties.

Zo was ze te zien in de Engelse serie Peaky Blinders en speelde ze mee in de Amerikaanse dramaserie Jett. Nu gaat ze dus ook in een Engelstalige film acteren, al is het dus wel een film met de nodige Nederlandse tinten.

NieuwsFilm

meest populair