Patrick Stewart hevig teleurgesteld in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Patrick Stewart hevig teleurgesteld in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Zijn surprise cameo was achteraf niet wat hij ervan verwacht had...

Een van de verrassingen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness was het optreden van Patrick Stewart als Charles Xavier, compleet met kostuum en muziek uit X-Men: The Animated Series.

De 83-jarige acteur had in het verleden al herhaaldelijk gehint op zijn aanwezigheid in het vervolg, maar we zagen hem pas echt in actie toen de Marvel-film twee jaar geleden in de bioscoopzalen verscheen.

Snelle cameo
Xavier probeerde samen met andere leden van de Earth-838's Illuminati om Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) tegen te houden, maar die brak zijn nek.

In een gesprek met Josh Horowitz bevestigde Stewart dat hij zijn cameo had opgenomen zonder de rest van de Illuminati. Luister hieronder:

Individuele opnames
"Ik was alleen. Ik denk dat alle hoofdrolspelers dezelfde ervaring hadden. Ze werden op zichzelf gefilmd. De pandemie was frustrerend en teleurstellend. Het proces was eenmaal zo, maar wel een uitdaging".


Deadpool 3
Inmiddels is Professor X nu vier keer op het witte doek zowel gestorven als teruggekeerd en de loslippige Stewart bevestigde vervolgens dat hij vrijwel zeker ook weer zal terugkeren in het aankomende Deadpool 3.



NieuwsFilm

meest populair