Onverwachte hit 'The Holdovers' met Paul Giamatti vanaf deze week overal te zien

Onverwachte hit 'The Holdovers' met Paul Giamatti vanaf deze week overal te zien

Een chagrijnige geschiedenisleraar op een afgelegen middelbare school moet tijdens de vakantie op de campus blijven, samen met een leerling met problemen die nergens heen kan.

Een paar weken terug ging Alexander Payne's The Holdovers al in voorpremière in ons land, maar vanaf deze week ga je de film écht overal in de bioscopen kunnen zien.

Ook kwam er onlangs het gerucht dat hoofdrolspeler Paul Giamatti een vrij grote kans heeft op het winnen van de Oscar voor 'Beste Acteur' voor zijn vertolking (klik hier voor het artikel).

Verhaal
Een chagrijnige onderwijzer moet achterblijven op de campus van een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan.

Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen, een slimme onruststoker met problemen, en het hoofd van de schoolkeuken die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

Pareltje
In de trailer zien we dat deze warme winterfilm wellicht kan gaan uitgroeien tot een echte publieksfavoriet van dit nieuwe jaar door zijn prachtige beelden, sterk acteerwerk en goed gevoel voor humor.


The Holdovers is vanaf 11 januari overal te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair