Nieuwe explosieve trailer voor 'One More Shot': het vervolg op Netflix-succes met Scott Adkins

Nieuwe explosieve trailer voor 'One More Shot': het vervolg op Netflix-succes met Scott Adkins

Nieuwe actiefilm met Scott Adkins is over drie dagen al te zien.

Sony heeft een explosieve trailer uitgebracht voor de nieuwe actiefilm One More Shot. De film is een vervolg op One Shot dat het verrassend goed deed op Netflix vorig jaar.

One More Shot gaat verder na de aanval op een gevangeniseiland in Polen. Navy SEAL Jake Harris (Adkins) krijgt de opdracht om de terreurverdachte Amin Mansur naar Washington te begeleiden voor ondervraging, maar krijgt te maken met serieuze problemen op het vliegveld.

Nog één shot
De nieuwe actiefilm is geregisseerd door James Nunn (Tower Block), die ook verantwoordelijk was voor de eerste film. Ook John Wick 4-ster Scott Adkins is opnieuw van de partij met een hoofdrol.

Naast Adkins zijn ook Michael Jai White (Spawn), Jill Winternitz (Havoc), Hannah Arterton (Safe), Meena Rayann (Game of Thrones) te zien in de film.

Bijna te bekijken
Wil je goed voorbereid zijn voor het vervolg? One Shot kun je in één keer bekijken via Videoland. One More Shot slaat de bioscopen over en is vanaf 9 januari te zien via Pathé Thuis en vanaf 15 januari via MeJane. Hieronder zie je de actievolle trailer.



NieuwsFilm

meest populair