Volgens een expert is deze scène uit 'Jumanji' onzin: "Het maakt me niet uit of je Arnold Schwarzenegger bent in je beste jaren, daar kom je niet mee weg"

Volgens een expert is deze scène uit 'Jumanji' onzin: "Het maakt me niet uit of je Arnold Schwarzenegger bent in je beste jaren, daar kom je niet mee weg"

Dit is het zoveelste uit je jeugd dat weer verpest wordt door de realiteit.

Dierenexpert en echte krokodillenvechter Frank Robb vertelt aan Insider dat de intense scène met Robin Williams op de rug van een enorme krokodil, ook enorme onzin is.

Dat is weer een fantastische illusie in een film, die verpest wordt door de realiteit.

Mocht je de film niet kennen
In de originele Jumanji uit 1995 breekt een moesson los en komt het Parrish-huis onder water te staan met hierin boze krokodillen.

In een poging om de anderen te beschermen springt Alan Parrish, gespeeld door Robin Williams op de rug van een enorme krokodil om met het dier te worstelen.

Onzin
De intense scène blijkt volgens expert Frank Robb de grootste onzin: "Krokodillen zijn belachelijk sterk. Het is een zeer krachtig dier en er is geen persoon die zijn kracht met één kan evenaren."



"Die krokodil had die kroonluchter gemakkelijk en zonder problemen kunnen bereiken en je kijkt naar een krokodil die ruim 4,5 meter lang is. Ja nee, je bent niet veilig," aldus Robb.

Lunch
En mocht je een excuus willen bedenken voor Alan Parrish, dan weet Frank Robb hier ook een antwoord op: "Het maakt me niet uit of je Arnold Schwarzenegger bent in je beste jaren, daar kom je niet mee weg."



Hij zou je weggooien als een insect en je was zo snel lunch geweest."

NieuwsFilm

meest populair