Heftige rampenfilm staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

Heftige rampenfilm staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

Society of the Snow (La sociedad de la nieve) duwt Rebel Moon van de nummer één positie.

Nadat de Netflix Originals Leave the World Behind en Rebel Moon de Netflix Top 10 aanvoerden, grijpt nu een andere Original de koppositie. Nu staat de overleveringsthriller Society of the Snow bovenaan de lijst.

Society of the Snow alias La sociedad de la nieve komt van regisseur Juan Antonio Bayona en Netflix omschrijft de film met woorden als "inspirerend" en "duister". Je ziet in de film veel onbekende en debuterende acteurs.

IJzersterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de Netflix-film op een ijzersterke 89 procent en de IMDb laat voorlopig een 7,9/10 zien. FilmTotaal-recensent Julia Maria Keers gaf vier sterren en concludeerde:

"De film is bloedstollend, maar minstens zo mooi is de warmte van de vrienden in het ijskoude landschap; ze discussiëren, ze bevragen, ze overleggen, ze stellen elkaar gerust en ze houden elkaar bij de les."

Nu op Netflix
Wil je Society of the Snow graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In het jaar 1972 vliegt een rugbyteam naar Chili. Onderweg stort het vliegtuig neer op een gletsjer in het Andesgebergte waarna 29 passagiers overblijven. Te midden van een van de meest ruige en ontoegankelijke omgevingen pogen ze in leven te blijven. Hiervoor dienen ze drastische beslissingen te nemen.

NieuwsFilm

meest populair