Eindelijk: 'Godfather'-regisseur brengt dit jaar nog zijn droomproject uit

Eindelijk: 'Godfather'-regisseur brengt dit jaar nog zijn droomproject uit

Francis Ford Coppola onthult dat we in 'de komende maanden' 'Megalopolis' te zien krijgen.

Francis Ford Coppola heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan de geliefde The Godfather-trilogie en een van de beste oorlogsfilms aller tijden, Apocalypse Now. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten niet kunnen wachten op Megalopolis. Nu is er goed nieuws.

De regisseur probeerde zijn droomproject al 20 jaar van de grond te krijgen, maar dit bleek een stuk lastig dan gedacht. Coppola kreeg namelijk maar niet het geld bij elkaar gesprokkeld dat hij voor de film nodig heeft.

Toch nog
Uiteindelijk besloot Coppola dan ook een enorm bedrag uit eigen zak te betalen om Megalopolis te kunnen maken. Ook toen hij er eindelijk aan mocht beginnen, kwamen er niet alleen maar goede berichten langs.

Zo deed een gerucht de ronde dat de opnames chaotisch zouden verlopen en Coppola het gehele visuele effecten-team ontslagen zou hebben. De regisseur liet weten dat het klopt dat hij het VFX-team vervangen heeft, maar dat de opnames wel goed gaan.

Dit jaar
Coppola lijkt de waarheid te vertellen, want we hoeven niet meer al te lang te wachten op Megalopolis. De blockbuster zal namelijk dit jaar uitkomen. Zo zegt de regisseur: "Over enkele maanden zal de film te zien zijn".



"Ik kan er nog niet te veel over verklappen, buiten het feit dat ik helemaal weg ben van wat de acteurs laten zien. Het is iets heel speciaals en het is nooit saai. Ik zou zeggen: hou nog even vol en ontdek de film later dit jaar zelf!"

NieuwsFilm

meest populair