Skar King: dit is de griezelige en enorme schurk in 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Skar King: dit is de griezelige en enorme schurk in 'Godzilla x Kong: The New Empire'

In Godzilla x Kong moeten de Kaiju het opnemen tegen de grootste bedreiging in het monsterverse.

Voor Godzilla-fans is het een supertijd. Er draait een bejubelde film in de bioscopen (Godzilla Minus One), er is een serie over Godzilla te zien op AppleTV+ (Monarch) en later dat jaar verschijnt Godzilla x Kong: The New Empire in de bioscopen. In die nieuwe film moeten de reuzenhagedis en de reuzenaap het samen opnemen tegen een nieuwe bedreiging, de sterkste van alle Kaiju.

In Godzilla x Kong vecht de koning van de monsters niet tegen King Kong, zoals ze eerder deden in Godzilla vs Kong. Deze keer moeten ze leren samenwerken en het opnemen tegen de gevaarlijkste Kaiju, Skar King. Regisseur Adam Wingard legt uit hoe het nieuwe monster een bedreiging vormt voor zowel Godzilla als King Kong.

Slechtste elementen van de mensheid
"Deze monsterfilms gaan altijd over de menselijke bedreiging. De mensen zijn altijd verantwoordelijk voor de grootste problemen," vertelt Wingard in een interview met Total Film. "In de vorige film was MechaGodzilla het perfecte voorbeeld hiervan, mensen creëren een anti-Godzilla om het op te nemen tegen Godzilla, maar die vormt uiteindelijk een grotere bedreiging dan Godzilla zelf."

Bekijk de afbeelding
"In de nieuwe film doen we iets dat we niet eerder hebben gedaan. De nieuwe schurk, Skar King, vertegenwoordigt de slechtste elementen van de mensheid. En King Kong staat symbool voor de beste aspecten van de mensheid. Ik denk dat Skar King de grootste bedreiging vormt die we hebben gezien in deze monsterfilms. Er is een team van monsters nodig om deze schurk te verslaan," vervolgt de regisseur.

Of Godzilla en Kong bestand zijn tegen deze bedreiging kan je vanaf 11 april in de bioscoop zien. Bekijk de trailer alvast hieronder.



NieuwsFilm

meest populair