Regisseur Ted Ty legt de emotionele kern van Netflix's 'Nimona' bloot

Regisseur Ted Ty legt de emotionele kern van Netflix's 'Nimona' bloot

"We wilden daar voorzichtig, realistisch en oprecht mee omgaan zonder dat het overdreven werd."

Netflix deelt een gloednieuwe video over de creatie van de avontuurlijke animatiefilm Nimona.

Animatie-regisseur Ted Ty beschrijft in de pas gedeelde video de innovatieve manieren waarop hij en zijn team de emotionele ontwikkeling van de personages in Nimona gebruikt heeft om het uiterlijk van de animatie van de film te creëren.

Emoties
"Nimona is zo sterk en tegelijkertijd ook kwetsbaar. Dus in tegenstelling tot andere animatiefilms konden haar emoties blootgelegd worden."

"En we wilden daar voorzichtig, realistisch en oprecht mee omgaan zonder dat het overdreven werd," aldus Ty.

Emotionele diepte
Veel van de emotionele diepte die we terug kunnen zien in de animatiefilm komt volgens de regisseur door actrice Chloë Grace Moretz, die haar stem leent aan Nimona.



Nimona is nu te streamen op Netflix, mocht je nog niet weten waar het verhaal over gaat, lees dan hieronder de synopsis en bekijk de trailer.

Synopsis
"Wanneer een ridder in een futuristische middeleeuwse wereld wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan, is Nimona de enige die hem kan helpen zijn onschuld te bewijzen."



"Nimona is een ondeugende tiener die toevallig een vormveranderend wezen is. Een wezen dat de ridder gezworen heeft te vernietigen," aldus IMDb.

NieuwsFilm

meest populair