Angelina Jolie kent Billy Bob niet meer

Angelina Jolie, de voor de nieuwe Tomb Raider-film voor een tweede keer de in de huid van virtuele heldin Lara Croft is gekropen, heeft in een interview met de Amerikaanse interviewster Barbara Walters zich uitgesproken over haar relaties met ex-man Billy Bob Thorton en haar vader Jon Voight.

De 28-jarige Jolie vond Thornton in het begin geweldig, maar heeft nu het gevoel dat ze hem niet meer kent. De actrice was in het interview erg openhartig over haar verleden en besprak de vreemde seksspelletjes, die zij als teenager beoefende en een biseksuele relaties die zij er op na heeft gehouden.

De ster gaf ook te kennen dat ze single is gebleven na haar scheiding van Thornton en dat ze met behulp van laserchirurgie de tattoe met de voornamen van haar ex-man heeft laten verwijderen. Ze betwijfelt of ze ooit nog gaat trouwen, omdat ze geen tijdelijke vader voor haar geadopteerde zoon wil hebben.

Jolie bevestigde ook dat ze, ondanks een korte reünie op de set van de film 'Tomb Raider', niet meer met haar vader, de acteur John Voight praat. Het interview wordt vrijdag 11 juli uitgezonden op de Amerikaanse ABC-show 20/20.



NieuwsFilm

meest populair