Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De horrorthriller The Hunt knalt de Top 10 binnen en staat gelijk op plaats twee.

Nadat de overlevingsthriller La Sociedad de la Nieve in een klap bovenaan kwam te staan in de Netflix Top 10 staat er ook in één klap een nieuwkomer op de tweede plaats. De horrorthriller The Hunt krijgt namelijk veel bekijks op de streamer.

The Hunt komt uit 2020 en werd geregisseerd door Craig Zobel en Netflix omschrijft de film met woorden als "spannend, horror" en "dodelijk spel". Je ziet rollen van onder andere Betty Gilpin, Ike Barinholtz en Emma Roberts.

Redelijke ontvangst
The Hunt is zo'n film die iedereen wel kan bekoren, maar een hoogvlieger is het niet. Op de Tomatometer staat de film op 57 procent en de IMDb noteert een prima 6,5/10 na ruim 125 duizend stemmen.

FilmTotaal-recensent Frank Stol gaf The Hunt een nette drie sterren en concludeerde: "The Hunt is een satirische actiehorrorfilm die vooral de elite op de korrel neemt, en weet af en toe met scherp te schieten. Vooral de scènes waarin de personages elkaar keer op keer verbeteren - uit angst om níét politiekcorrect over te komen - zijn hilarisch."

Nu op Netflix
Wil je The Hunt graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In deze duistere horrorsatire jaagt de rijke elite als vertier op onschuldige, gewone burgers. Maar dan keert een van hen zich tegen haar achtervolgers.

NieuwsFilm

meest populair