Als je Netflix hebt, dan kun je nu regisseur Zack Snyder zijn

Als je Netflix hebt, dan kun je nu regisseur Zack Snyder zijn

De streamingdienst speelt in op het grote succes van de hitfilm 'Rebel Moon'.

Sinds eind vorige maand is Rebel Moon: Part One - A Child of Fire te zien op Netflix, en er is veel te doen over het succes van de film. Vooral regisseur Zack Snyder komt de laatste tijd vaak in het nieuws voor.

Netflix heeft nu besloten om daarop in te spelen. Op X kondigt de streamingdienst aan dat je vanaf vandaag je profielpictogram kan aanpassen naar personages uit Rebel Moon, maar niet alleen dat: ook Snyder zélf staat ertussen.

Word Zack Snyder
"Zack Snyder is nu al iconisch," zo schrijft Netflix boven het bewuste plaatje. "Dat hij de eerste regisseur is die zijn eigen profielpictogram krijgt, maakt het alleen maar meer waar."

De post blijkt populair en trekt veel fans van de voormalige DC-regisseur aan. "Dit wordt het meest gebruikte pictogram op Netflix," zo schrijft er iemand. De volledige post met de foto kun je onder dit artikel zien.

Rebel Moon
Intussen draait Rebel Moon: Part One - A Child of Fire nog steeds op Netflix. Op het vervolg van het scifi-epos hoeven we gelukkig niet heel lang te wachten: dat verschijnt al op 19 april.



NieuwsFilm

meest populair