DC-baas James Gunn verklapt: "we werken aan nog een ander project buiten 'Superman: Legacy'"

DC-baas James Gunn verklapt: "we werken aan nog een ander project buiten 'Superman: Legacy'"

De regisseur zegt dat de superheldenstudio dit jaar aan de slag gaat met twee projecten.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat James Gunn de nieuwe grote baas bij de superheldenstudio DC is geworden. Hij werkt op dit moment aan Superman: Legacy, maar er komt snel al meer aan.

Gunn, o.a. bekend van Marvels Guardians of the Galaxy-trilogie, gaat dit jaar beginnen met de opnames van zijn blockbuster. De Superman-film, waarin niet Henry Cavill maar David Corsenwet de superheld in zal spelen, zal in 2025 te zien zijn.

Andere blockbuster
Superman: Legacy zal echter niet de enige DC-blockbuster zijn die dit jaar zal worden opgenomen. Gunn werd hier recentelijk naar gevraagd en hij liet toen weten dat dit jaar nog een ander project zal worden opgenomen.

Het is helaas vooralsnog onduidelijk om welke film of serie het hier gaat, maar als we een gokje zouden moeten wagen kan je het beste je geld inzetten op Waller. Deze serie gaat dieper in op het personage van Amanda Waller, gespeeld door Viola Davis.

Wat te verwachten
Gunn liet zich al eerder over deze serie uit en zei toen het volgende: "Viola keert hiervoor terug als Amanda. Het verhaal werd gemaakt door Crystal Henry, die al eerder werkte aan 'Watchmen' en Jeremy Carver, bekend van 'Doom Patrol'"


"Het is een fantastisch verhaal dat echt onwijs goed in elkaar steekt. Ik kan niet wachten op de dag dat deze te zien zal zijn". Aangezien het Waller-team klaar staat en het script afgerond is, lijkt dit het eerstvolgende project te zijn.

NieuwsFilm

meest populair