Het langverwachte 'Gladiator 2' wordt "een waanzinnig spektakel"

Het langverwachte 'Gladiator 2' wordt "een waanzinnig spektakel"

Actrice Connie Nielsen is vol lof over Ridley Scott en zijn vervolg op de hitfilm uit 2000.

Vorige week vertelden we nog dat Hans Zimmer niet terug zal keren voor Gladiator 2, maar dat moet het enthousiasme van de kijker zeker niet verminderen. Tenminste, als je Connie Nielsen mag geloven.

De actrice sprak met ComicBook.com over haar nieuwe film Role Play, waarbij ze toch een klein beetje kon vertellen over het langverwachte vervolg op de hitfilm van Ridley Scott. Net als de regisseur zelf keert zij nu ook terug.

Een waanzinnig spektakel
In het origineel speelde Nielsen Lucilla, de zus van de Romeinse keizer. "Ik wist niet wat ik kon verwachten toen het verhaal opstartte," vertelt ze over het vervolg. "Achteraf gezien was het bijna onvermijdelijk - natuurlijk moesten we dat verhaal vertellen. Het was ongelooflijk."

Ze is ook vol lof over Scott. "Ridley heeft zoals altijd een ongelooflijke cast samengesteld, en een waanzinnig spektakel dat zijn houvast vindt in echte emotie. Zoals altijd moet je bij hem superlatieven gebruiken."

Nieuwe cast
Gladiator 2 volgt de volwassen Lucius (Paul Mescal), de zoon van Nielsen's personage, die het net als Russell Crowe in het origineel op moet nemen tegen de Romeinse keizer (Geta, gespeeld door Barry Keoghan). De film moet 22 november van dit jaar in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair