Dit is volgens 'Mean Girls'-sterren anders in de nieuwe film: "Meer gay!"

Dit is volgens 'Mean Girls'-sterren anders in de nieuwe film: "Meer gay!"

De musical van de originele 'Mean Girls' uit 2004 is vanaf deze week te zien.

De première van de musicalversie van Mean Girls is inmiddels achter de rug en op de rode loper verklappen enkele sterren uit de nieuwe film meer over de grote verschillen.

Mean Girls is sinds de release in 2004 uitgegroeid tot een publiekslieveling en na een Broadway-musical, komt er nu een remake van het verhaal.

Auli'i Cravalho
In Mean Girls wordt Lindsay Lohan vervangen door Angourie Rice en speelt Reneé Rapp de rol van Regina George - eerder gespeeld door Rachel McAdams.

Ook Auli'i Cravalho heeft een rol in de nieuwe film - zij neemt Lizzy Caplan's rol van Janis over. In een interview met The Hollywood Reporter deelt ze meer over de grote verschillen tussen de oude en de nieuwe versie.

'Meer gay'
"Als je zowel de klassieker uit 2004 als de muziek van deze ongelooflijke Broadway-show kunt voorstellen, gecombineerd met meer sparkle, meer gay en al die prachtige dingen. Dat is dit", vertelt de actrice - bekend van Moana.



"Er zijn dingen die voor je moeder leuk zijn, om zo maar te zeggen, maar ook voor deze nieuwe generatie die Mean Girls nooit eerder heeft gezien", vertelt de actrice. Mean Girls is vanaf deze week te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair