Hoopvolle woorden over het einde van 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Hoopvolle woorden over het einde van 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

De producenten vertellen over de allerlaatste film in de Spider-Man-trilogie.

We wachten met smart op Spider-Man: Beyond the Spider-Verse en ondertussen verklappen producenten Phil Lord en Christopher Miller alvast meer over het allerlaatste deel met de geanimeerde superheld Miles.

Na Into the Spider-Verse en de laatste Across the Spider-Verse, is het hopelijk al snel tijd voor het laatste deel: Beyond the Spider-Verse. Hoe loopt het af met Miles na de giga cliffhanger?

Relaties
"Het wordt een bevredigend einde", verklapt Phil Lord alvast aan Deadline. "Het gaat emotioneel nog dieper in op de relaties tussen Miles, Gwen, Peter en zijn ouders."

Dat is niet het enige wat wij mogen verwachten van het allerlaatste deel in de trilogie, want de producent belooft ook nog eens dat al onze favoriete personages terug zullen keren.

Einde
Ook vertelt Lord meer over het einde van Across the Spider-Verse en hoe dit zich gaat ontwikkelen in het laatste deel. Miles komt er namelijk oog in oog te staan met een andere versie van zichzelf: Prowler.



"Het belangrijkste dat Miles interessant vindt, is hoe je omgaat met een gevoel van verraad", vertelt Lord. "Ik denk dat we met deze films goedheid proberen te vertegenwoordigen."

NieuwsFilm

meest populair