Dé reden waarom Brad Pitt en Tom Cruise nooit meer zullen samenwerken

Dé reden waarom Brad Pitt en Tom Cruise nooit meer zullen samenwerken

Misschien als de 'Se7en'-acteur deodorant had gebruikt was het anders gelopen...

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Brad Pitt, die Interview with the Vampire niet wilde afmaken. Hij vond het namelijk allesbehalve een leuke ervaring (daarover lees je hier meer) maar het zorgde ook voor een ruzie tussen Pitt en Tom Cruise.

Beide mannen spelen hoofdrollen in de film en namen dus de nodige scènes met elkaar op. Hier kon Cruise niet echt van genieten. De reden daarvoor? Volgens hem maakte Pitt nooit gebruik van deodorant, waardoor hij niet al te fris rook en soms zelfs stonk.

Vervelend
Als we IMDb mogen geloven, zorgde dit voor een confrontatie tussen de twee mannen. Hoewel ze de film wel afmaakten, zworen de sterren nooit meer samen aan een dezelfde film te werken. Deze belofte hebben ze 30 jaar later nog nooit verbroken.

Pitt liet zich er al eerder over uit: "Ik denk dat dit wel te begrijpen valt. Sommige mensen zijn gewoon anders dan jezelf en dat geldt ook voor Tom en ik. We zitten anders in elkaar. Hij is als het ware de Noordpool en ik de Zuidpool".

Competitie
De acteur vervolgt: "We hebben elkaar ook altijd gezien als rivalen, waardoor we nooit echt een fatsoenlijk gesprek met elkaar hebben gevoerd. We zijn nooit vervelend naar elkaar toe geweest, maar we konden het gewoon niet echt goed vinden. Ik moet wel toegegeven dat hij een goede acteur is".



NieuwsFilm

meest populair