Drie actrices in de running voor DC-film 'Supergirl: Woman of Tomorrow'

Drie actrices in de running voor DC-film 'Supergirl: Woman of Tomorrow'

Superman: Legacy-regisseur James Gunn helpt mee bij het maken van de definitieve keuze.

Milly Alcock (House of the Dragon), Emilia Jones (Locke & Key) en Meg Donnelly (The Winchesters zijn allen in de running voor de rol van Supergirl in verschillende projecten van DC Studios.

Deadline bracht het nieuws naar buiten en voegde eraan toe dat er mogelijk een direct aanbod aan een actrice zal worden gedaan.

Iconische rol
Naar verluidt zullen de audities voor de rol plaatsvinden in de komende maand. DC Studios-hoofd James Gunn maakt deel uit van het selectieproces.

Degene die wordt gekozen voor de rol zal voor het eerst als Supergirl te zien zijn in Gunns film Superman: Legacy alvorens de hoofdrol te spelen in solofilm Supergirl: Woman of Tomorrow.

Wie regisseert?
Supergirl: Woman of Tomorrow zal naar verwachting gebaseerd worden op Tom Kings recente gelijknamige stripreeks en moet een scifi-epos worden.



Ana Nogueira schrijft het script van de film en er wordt momenteel naarstig naar een geschikte regisseur gezocht.

Wie wordt het?
Donnelly heeft een licht voordeel in de zin dat ze eerder de stem van Supergirl heeft verzorgd in DC-animatiefilms Legion of Superheroes en Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One.



Gunn bereidt zich momenteel voor op de opnames van Superman: Legacy die in maart moeten beginnen. Die film verschijnt op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair