Kristen Stewart keihard over een van haar grootste films: "ik haatte die echt"

Kristen Stewart keihard over een van haar grootste films: "ik haatte die echt"

De actrice heeft duidelijk niet genoten van een van haar bekendste blockbusters.

Het komt wel vaker voor, dat een acteur spijt heeft van een film waarin hij/zij te zien was. Dat is ook het geval voor Kristen Stewart. Tijdens een recent interview laat de actrice weten dat zij een van haar eigen blockbusters echt haat.

En nee, het gaat hier niet om Twilight (iets waar haar collega Robert Pattinson wel absoluut geen fan van is) maar haar Charlie's Angels-reboot. In de film kroop Stewart in de huid van Sabina, maar echt genoten heeft ze niet van de ervaring.

Reactie
Tijdens een interview met Variety kreeg Stewart zinnetjes te horen uit haar films, waarbij zij moest raden waar het van kwam. Toen een zin van Charlie's Angels aan de beurt was, raadde ze dit meteen, maar liet ze ook weten dat ze het vreselijk vond.

Zo zegt de actrice: "Toen leek het een goed idee, maar ik haatte het om die film te maken". Helaas legt Stewart niet uit waarom, al zegt ze wel een grote fan te zijn van het origineel, dat ook een stuk beter werd onthaald dan haar reboot.

Ontvangst
De Charlie's Angels-reboot uit 2019 stelde niet alleen teleur aan de box-office, ook de filmcritici en 'de gewone bioscoopgangers' waren er geen fan van. Dat valt ook wel te zien aan de punten die de gefaalde blockbuster scoort, zoals een magere 5 op IMDb en een 52% op Rotten Tomatoes.

Bekijk hieronder de clip van Stewart.

@varietymagazine Kristen Stewart remembers filming #CharliesAngels ? original sound - Variety


NieuwsFilm

meest populair