Cameron overweegt Alien 5

De maker van het tweede deel uit de Alien-serie 'Aliens', James Cameron, overweegt een nieuw deel te maken: 'Alien 5'. In een interview met de BBC vertelde James Cameron onlangs dat hij 'Terminator 3: Rise of the Machines' een geslaagde film vond. Iets wat hij over 'Alien 3' niet kon zeggen, maar hier wil hij verandering in gaan brengen.

"Ik vond Alien 3 echt helemaal niets, hoe konden ze nu daar naar binnen gaan en al die fantastische karakters die we in 'Aliens' gecreëerd hadden zomaar vermoorden. En de correlatie tussen moeder en dochter, daar hebben ze ook niets mee gedaan. Maar hopelijk krijg ik ene kans om dat allemaal goed te maken.", aldus Cameron.

En daarmee doelde Cameron op 'Alien 5'. In welke mate Cameron aan die film verbonden is wilde hij niet zeggen, maar hij wilde wel kwijt dat als hij de regie gaat doen, dat 'Alien 5' dan in de stijl van 'Aliens' gemaakt zal worden. Maar dan wil Cameron wel Sigourney Weaver en een goede cast tot zijn beschikking hebben. En hij heeft er zelfs al over gedacht om Arnold Schwarzenegger te vragen voor 'Alien 5'.



NieuwsFilm

meest populair