Nog (bijna) 2 jaar wachten op 'Avatar 3' terwijl James Cameron deel 4 al opneemt

Nog (bijna) 2 jaar wachten op 'Avatar 3' terwijl James Cameron deel 4 al opneemt

Hoofdrolspeler Sam Worthington zegt dat de opnames van de vierde film volgende maand van start zullen gaan.

We moesten een hele lange tijd wachten op het Avatar-vervolg. Het origineel verscheen namelijk in 2009 maar The Way of Water pas in 2022. Gelukkig houdt regisseur James Cameron wel meer vaart voor de vervolgen.

Het derde deel moet namelijk volgend jaar in de bioscopen te zien zijn, maar het vierde deel zal ook alweer verschijnen in 2029. Om deze deadline te halen is Cameron nu al begonnen met de opnames van Avatar 4.

Wat te verwachten
Hoofdrolspeler Sam Worthington, in de franchise te zien als Jake Sully, liet zich er tijdens een recent interview over uit. Zo zegt de acteur: "Over een maand tijd gaan we weer verder en ik kan jullie al vertellen, het is groots. Veel groter dan jullie verwachten!"

Cameron heeft de opnames van het derde deel er al op zitten, maar liet zelf ook weten snel door te willen gaan met het vierde en zelfs vijfde deel. We zullen wel nog een lange tijd moeten wachten op het derde deel, dat pas eind 2025 in de bioscopen te zien zal zijn.

Toekomst
Het vijfde deel zal in 2031 te zien zijn, dus het duurt nog wel even voordat er een punt wordt gezet achter het verhaal van Jake Sully. Cameron liet weten zelf vijf delen te willen maken, maar zou het niet erg vinden als een andere filmmaker het stokje overneemt. Misschien dat we dus na Avatar 5 nog wel meer te zien krijgen.



NieuwsFilm

meest populair