Nieuwe grote actiefilm 'Lift' op Netflix: recensenten maken gehakt van de Kevin Hart-film

Nieuwe grote actiefilm 'Lift' op Netflix: recensenten maken gehakt van de Kevin Hart-film

Zelfs een groot budget en een propvolle sterrencast weet de film niet te redden van ondergang.

Nu Lift in première is gegaan op Netflix, heeft Rotten Tomatoes de officiële critici-score verzameld en om de score pijnlijk slecht te noemen is nog zacht uitgedrukt. Zo zacht als een rottende tomaat om precies te zijn.

Lift ontving van de critici een Rotten Tomatoes-score van maar 27 procent.

Een frustrerende herinnering
"Het is nauwelijks een film. Het is een lege, glanzende stand-in voor één. Het is de sprankelende lokvogel die de dieven ruilen voor het echte ding terwijl niemand kijkt," aldus Oli Welsh van Polygon.

Chris Joyce van Movies and Munchies:"Als je op zoek bent naar iets vol intriges, spanning of slimme tactieken, probeer dit dan niet, want het zal alleen maar dienen als een frustrerende herinnering aan alles wat het niet is."

De zoveelste mislukking van Kevin Hart
De film is geregisseerd door F. Gary Gray, bekend van o.a. Men in Black: International en de cast bestaat ook uit grote namen zoals: Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim en Sam Worthington. Wat is hier dan verkeerd gegaan?



Volgens Peter Travers van ABC News ligt het aan de zoveelste mislukking van Kevin Hart: "Begin het nieuwe jaar verkeerd met weer een mislukking van Kevin Hart die niet eens grappig probeert te zijn, maar liever voorbijglijdt als een alledaagse overvalfilm die tijd steelt die je nooit meer terugkrijgt."

Toch nog een positieve noot
Aangezien Hart sinds 2021 geen 'fresh'-score meer heeft mogen ontvangen op Rotten Tomatoes is deze kritiek niet ongegrond. Daarnaast is de 27 procent voor Lift een hele verbetering na de 7 procent van Me Time uit 2022.



"Hart zit vast in neutraal," aldus Robert Daniëls van New York Times.

NieuwsFilm

meest populair