3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.



Erin Brockovich (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande moeder Erin Brockovich kon lang geen baan vinden, maar kan dankzij enige bluf en chantage aan de slag bij een advocatenkantoor. Daar stuit ze op een enorme vervuilingszaak. Aanvankelijk neemt niemand haar serieus, maar vanwege haar volhardheid weet ze er toch een zaak van te maken.



The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Kijk direct
Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.



NieuwsFilm

meest populair