3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Widows (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, e.a. | Kijk direct
Veronica, Alice, Linda en Belle zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. De vrouwen besluiten de handen ineen te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.



Deep Impact (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Leder | Cast: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, e.a. | Kijk direct
Een enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Naast een selectie van onmisbare mensen zal een loterij onder de bevolking gaan uitmaken wie van hen onder de grond onder mag duiken. Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om de botsing tegen te gaan.



Emma. (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Autumn de Wilde | Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Josh O'Connor, e.a. | Kijk direct
Emma is knap, slim en ongelofelijk ijdel. Er is niemand zoals zij in het Engelse dorpje Highbury. Emma is er dol op om mannen en vrouwen te koppelen, maar haar interventies zijn niet altijd succesvol. En terwijl de jonge socialite zich bemoeit met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Nu is het tijd dat Emma haar eigen weg en liefde vindt.



NieuwsFilm

meest populair