Nicolas Cage is verbaasd dat Disney zijn succesvolle fantasyreeks geen derde film heeft gegeven

Nicolas Cage is verbaasd dat Disney zijn succesvolle fantasyreeks geen derde film heeft gegeven

De 'National Treasure'-filmreeks mag van Cage wel een derde deel krijgen.

Nicolas Cage is een interessante acteur. Hij lijkt zijn eigen manier te hebben van acteren. Zo is schijnbaar het eerste wat Cage doet als hij een nieuwe rol aanneemt zijn bongo's spelen om het ritme van zijn personage te achterhalen. Hij heeft grote fans, maar er zijn ook genoeg mensen die niet begrijpen wat zo geweldig is aan hem. Toch heeft Cage in zijn carrière een aantal memorabele rollen gespeeld.

Zo hebben we Cage zien schitteren als de kettingrokende, geobsedeerde privédetective in de film 8MM. Hij heeft ons vermaakt als de hachelijke schurk Castor Troy in Face/Off. En hij heeft ons laten zien een serieuze rol te kunnen spelen in de film Leaving Las Vegas. Echter is er een rol waar veel millennials hem van kennen. We hebben het over de schatzoeker Benjamin Franklin Gates in de films National Treasure en National Treasure: Book of Secrets. En als het aan Cage ligt zal er een derde deel komen.

National Treasure
In de Disney-films National Treasure en National Treasure: Book of Secrets volgen we schatzoeker Benjamin Franklin Gates die zoekt naar Amerikaanse verloren schatten en daarbij schurken te slim af moet zijn die opzoek zijn naar dezelfde schat. De films deden het goed in de bioscoop. Velen vinden het daarom vreemd dat Disney nooit een derde deel heeft gemaakt. Ook Cage hoort bij deze groep.

Zo heeft Cage in een interview het volgende aangegeven: "De 'National Treasure'-films zijn erg leuk om te maken. Ik zie ze als klassieke familiefilms. Ik ben nog steeds verbaasd dat Disney geen derde wil maken. De films geven plezier en maken geschiedenis leren leuk voor de jongeren."

Lachen
Schijnbaar is er een lijn die Cage spreekt in National Treasure die hem nog altijd aan het lachen maakt. Het gaat om de lijn: "Ik ga de Onafhankelijkheidsverklaring stelen." Cage heeft toegegeven dat hij de lijn niet kan uitspreken zonder te lachen.


"Ik kan het niet uitspreken zonder te lachen. Ik denk dat het grappig is omdat ik en Justin Bartha de situatie zo serieus spelen in de film. Ik denk dat de film alleen maar grappiger is omdat wij het zo serieus spelen. Als we van de film een komedie hadden gemaakt was het minder krachtig geweest," aldus Cage.

NieuwsFilm

meest populair