De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met een aantal mooie titels: deze drie mag je in elk geval niet missen.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal mooie titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 beste films die deze week zullen verschijnen.

Murder on the Orient Express (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Vanaf vandaag
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.



No Hard Feelings (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Vanaf donderdag
Überchauffeur Maddie zit flink in de problemen en dreigt haar auto en huis kwijt te raken. Om aan geld te komen besluit ze te reageren op een vacature van een rijk echtpaar dat een vrouw zoekt om hun zoon te ontmaagden voordat hij naar de universiteit gaat. Deze knul, genaamd Percy, blijkt nogal een ongemakkelijk type. Maddie's opdracht blijkt dan ook lastiger dan gedacht.



60 Minutes (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Kienle | Cast: Emilio Sakraya, Dennis Mojen, Marie Mouroum, e.a. | Vanaf vrijdag
Mixed martial arts-vechter Octavio moet binnen 60 minuten op het verjaardagsfeestje van zijn dochtertje zien te komen, anders dreigt hij voor altijd de voogdij te verliezen. Hij moet daarvoor wel een belangrijke wedstrijd afzeggen. Een groep criminelen is hier minder blij mee en besluit achter Octavio aan te gaan. Zo belandt paps onverwachts in een spannende race door de stad.



NieuwsFilm

meest populair