Regisseur van Netflix-hit 'Lift' ziet wel mogelijkheden voor een vervolg

Regisseur van Netflix-hit 'Lift' ziet wel mogelijkheden voor een vervolg

De heist-film 'Lift' is een hit op Netflix dus uiteraard wordt er over een vervolg gespeculeerd.

Netflix heeft weer een hit te pakken met de actiefilm Lift, de film is dit weekend de best bekeken film op de streamingdienst. Regisseur F. Gary Gray ziet wel mogelijkheden voor een vervolg en zelfs een hele franchise.

Lift verscheen afgelopen vrijdag op Netflix. De critici waren niet onder de indruk en gaven de film voornamelijk negatieve recensies. Ook de kijkers zagen weinig goeds in de film, op IMDB scoort de film een magere 5.4 en op Rotten Tomatoes is maar 35% van de bezoekers positief over de film.

Een hoop mogelijkheden
Dat neemt niet weg dat de film massaal bekeken wordt op Netflix, dus uiteraard wordt er al gespeculeerd over een vervolg. In gesprek met Variety wordt regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious, The Italian Job) gevraagd of er al plannen zijn voor een vervolg.

Gray: "Na de première zei iedereen: 'we willen meer zien van deze personages'. Ik denk dat het een keuze is voor Netflix, maar ik zie zeker mogelijkheden voor een vervolg, of zelfs een franchise. Ik word niet betaald om die beslissingen te maken, maar als ik naar de reacties kijk denk ik dat Netflix en Kevin Hart een hoop mogelijkheden hebben."

Vliegtuig beroven
Kevin Hart speelt Cyrus Whitaker, een man die een internationaal team van kunstrovers leidt. Zijn ex-vriendin en interpol-agent Abby Gladwel chanteert hem om $500 miljoen aan goud te stelen uit een vliegtuig in de lucht, om zo een terroristische aanval te voorkomen.



Naast Hart zijn ook Vincent D'Onofrio, Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington en Billy Magnussen in de film te zien. Lift is nu te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair