Lift (2024)

4,8 details

  • Actie
  • Komedie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Een meesterdief wordt door zijn ex-vriendin en de FBI in de val gelokt om met zijn internationale bende een onmogelijke overval te plegen. Ze moeten $100 miljoen aan goud zien te stelen om een terroristische aanslag te voorkomen. Het enige probleem is dat het goud wordt vervoerd in een Boeiing 777-passagiersvlucht van Londen naar Zürich.

Regie
F. Gary Gray
Cast
Kevin Hart, Jean Reno, Sam Worthington, Billy Magnussen, Vincent D'Onofrio, Burn Gorman, Jacob Batalon, Paul Anderson, Gugu Mbatha-Raw, Úrsula Corberó, Alfredo Tavares, Ross Anderson, Jess Liaudin, David Proud, Viveik Kalra, Oli Green, Russ Bain, Toni O'Rourke, Stefano Skalkotos, Anita Brajkovich, Martina Avogadri, Yun Jee Kim.
Release
12.01.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: F. Gary Gray | Scenario: Daniel Kunka | Cast: Kevin Hart (Cyrus), Gugu Mbatha-Raw (Abby), Sam Worthington (Huxley), Úrsula Corberó (Camila), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2024

The Fate of the Furious-regisseur F. Gary Gray brengt een nieuwe actiefilm op Netflix met Kevin Hart. In Lift wordt een groep kunstrovers gerekruteerd door Interpol om een eco-terrorist meer dan vijftig miljoen dollar aan goud afhandig te maken. Er zitten alleen wel wat haken en ogen aan deze operatie: Niet alleen is de man van wie ze stelen levensgevaarlijk, het goud wordt ook nog eens vervoerd in een Boeing 707.

Het plot is totaal ongeloofwaardig en niets of niemand slaagt erin dat te verdoezelen. Ten eerste vraagt internationale misdaadbestrijdingsorganisatie Interpol een groep kunstrovers om een overval voor ze te plegen, niet alleen om informatie of expertise te vervaardigen als adviseurs, maar daadwerkelijk in hun naam te stelen. Behoorlijk vergezocht. De leider van de bende blijkt ook nog eens een vijf-dagen-durende relatie gehad te hebben met de Interpol agente die op de zaak is gezet.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Lift Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.