Netflix verwijderalarm: dit Tom Hanks tweeluik staat alleen nog deze maand online

Netflix verwijderalarm: dit Tom Hanks tweeluik staat alleen nog deze maand online

Wil je 'The Da Vinci Code' en diens opvolger 'Angels & Demons' nog zien wees er dan snel bij!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Tom Hanks heeft al heel wat topfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Forrest Gump, Saving Private Ryan en The Green Mile, om er maar een paar te noemen. Ook kunnen de nodige fans genieten van de volgende twee films.

Rol
In 2006 kroop Hanks voor de eerste keer in de huid van professor Robert Langdon in The Da Vinci Code. Na een mysterieuze moord wordt Langdon gezien als de belangrijkste verdachte. Hij maakt zich uit de voeten en begint een speurtocht naar het motief voor de moord en de symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci.

Hoewel deze film van Ron Howard maar wisselvallig werd onthaald, was het wel een gigantische box-office hit. Niet zo heel gek dus, dat hij drie jaar later met een vervolg kwam genaamd Angels & Demons.

Nieuw avontuur
Hierin keert Hanks terug als Langdon, die wederom een moord moet oplossen. Hierbij komt hij achter de ontdekking dat zich een bom onder het Vaticaan bevindt en dat de vier kardinalen die tot paus kunnen worden verkozen gegijzeld zijn.


Ondanks het feit dat de films niet overal even geweldig werden ontvangen, zijn ze wel de moeite waard om te kijken. Mocht je dat nog willen doen, wees er dan snel bij: het tweeluik staat nog maar tot en met het eind van deze maand op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair