Er wordt volgens Alex Winter gewerkt aan een vierde 'Bill & Ted'

Er wordt volgens Alex Winter gewerkt aan een vierde 'Bill & Ted'

Er zijn voorzichtig enkele positieve geluiden, maar er is allesbehalve garantie...

Je houdt ervan of je hebt er niks mee. De filmreeks over de wannabe-rocksterren Bill (Alex Winter) en Ted (Keanu Reeves) die telkens essentieel blijken te zijn voor de toekomst van de mensheid.

Na twee delen in 1989 en 1991 verscheen in 2020 het derde hoofdstuk. Hiermee leek de franchise afgesloten te worden, maar in de jaren daarna werd er steeds meer een 'zeg nooit nooit'-houding aangenomen.

Unanieme goedkeuring
Volgens Winter zijn er nu ideeën voor een vierde film en schrijven Ed Solomon en Chris Matheson momenteel aan een script. Zodra dat klaar is en iedereen (inclusief Reeves) staat erachter, gaan ze verder rondkijken.

"We sleutelen en zullen zien. Het kost tijd om dit soort dingen op gang te krijgen en we willen het niet doen tenzij het geweldig is. We houden ervan, omdat het geen typische mainstreamtitels zijn die veel geld ophaalden. Niemand is er rijk van geworden. We maken ze oprecht vanuit liefde".

Het interview
Bekijk Winters uitspraken hieronder in gesprek met 'The Sarah O'Connell Show' vanaf 2 minuut 10 of de grote onthulling vanaf 3 minuut 50:



NieuwsFilm

meest populair