Lois Lane in 'Superman: Legacy' van James Gunn wordt "pittig" en "wonderlijk"

Lois Lane in 'Superman: Legacy' van James Gunn wordt "pittig" en "wonderlijk"

Actrice Rachel Brosnahan onthult ook dat deze Superman een "gevoel voor humor" zal hebben.

Superman is natuurlijk één van 's werelds meest iconische superhelden, maar zijn vrouwelijke tegenhanger Lois Lane mag bijna net zo bekend genoemd worden, met steractrices als Margot Kidder, Amy Adams en Teri Hatcher die tot op heden haar schoenen hebben gevuld.

In Superman: Legacy, de aankomende DC-reboot van James Gunn, is het de beurt aan Rachel Brosnahan. Zij sprak tijdens de ceremonie van de Critics Choice Awards met Entertainment Tonight over de film en haar rol erin.

Pittig en wonderlijk
"Ik heb tot nu toe erg genoten van de samenwerking met James Gunn," aldus Brosnahan. "Elke persoon die bij deze productie betrokken is, is zo'n perfecte nerd voor Superman. (...) We zijn enthousiast om er onze eigen draai aan te geven."

Wanneer de interviewer vraagt om haar Lois in drie woorden te omschrijven, komt Brosnahan met "pittig", "fel intelligent", en "wonderlijk". Die laatste zegt ze in verwijzing naar haar serie The Marvelous Mrs. Maisel, waarvoor ze bij de ceremonie aanwezig was.

Een Superman met humor
In het interview (dat je hier kunt zien) hint Brosnahan er ook naar dat deze nieuwe Superman "een gevoel voor humor" heeft. Dat past wel bij de stijl van Gunn, die zijn films doorgaans bespekt met een dikke laag komedie.


Superman zal vertolkt worden door David Corenswet. Hier vind je hoe dat er volgens fans uit kan zien. Superman: Legacy begint binnenkort met filmen en staat gepland voor een release op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair