Guy Ritchie's 'The Gentlemen' wordt serie op Netflix: dit is de eerste trailer met Theo James

Guy Ritchie's 'The Gentlemen' wordt serie op Netflix: dit is de eerste trailer met Theo James

De serie speelt zich af in dezelfde wereld als de film en ziet er zeker gaaf uit!

In 2017 bracht regisseur Guy Ritchie The Gentlemen uit. Dit beviel de filmmaker zo goed dat hij heeft besloten hier ook een serie van te maken, waar nu de eerste trailer van online is te vinden. Deze is hieronder te zien.

In de film is de hoofdrol weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Matthew McConaughey, die in de huid kruipt van de Amerikaanse expat Mickey Pearson. Hij is bezig met een zeer winstgevend marihuana-imperium op te bouwen in Londen, maar geheel vlekkeloos verloopt het allemaal niet...

Serie
De serie zal een soortgelijk verhaal vertellen, maar wat vooral leuk is is dat de serie zich in dezelfde wereld afspeelt als de film. Deze keer gaat de hoofdrol naar Theo James, die de jonge Eddie Halstead speelt. Hij erft alles van zijn vader wanneer deze komt te overlijden.

Halstead komt er dan achter dat een groot deel van zijn grond deel uitmaakt van Pearsons marihuana landgoed. De jonge Halstead moet een keuze maken: of hij treedt in de voetsporen van zijn vader en wordt ook een gangster, of hij verliest alles waar zijn vader jarenlang voor gewerkt heeft.

Team
Ritchie wist, net zoals altijd, weer een mooie cast te strikken. Andere belangrijke rollen buiten James zijn weggelegd voor Giancarlo Esposito, Ray Winstone en Vinnie Jones, die natuurlijk al in de nodige Ritche-films te zien was. De serie zal vanaf maart dit jaar op Netflix te zien zijn!



NieuwsFilm

meest populair