Awardwinst wordt internet hit: Unieke reactie Ryan Gosling gaat viraal

Awardwinst wordt internet hit: Unieke reactie Ryan Gosling gaat viraal

Ryan Gosling wint de Critics Choice Award voor het beste liedje met 'I'm just Ken' uit Barbie, zijn gezichtsuitdrukking gaat viraal.

Afgelopen zondag pakte de Critics Choice Awards anders uit voor Ryan Gosling. De door hem ingezongen 'I'm just Ken' uit Barbie won de prijs voor het beste liedje. Niet vreemd ook, want het liedje wordt overal gezongen.

Nou vond de ster het ludieke liedje passend bij zijn rol. Maar dat het goed genoeg zou zijn om genomineerd te raken en te winnen was een ander verhaal. Zijn gezichtsuitdrukking gaat dan nu ook viraal.

Dubieuze actie
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight kijkt hij dubieus en met stomheid geslagen. Daarna staat hij hoofdschuddend op en klapt voor de schrijvers van de songtekst: Mark Ronson en Andrew Wyatt.

Ryan koos ervoor om de tekstschrijvers het podium te gunnen en aan zijn tafel te blijven. Toch zei Mark over dat besluit in de toespraak: "Ryan, dit beeldje is net zo goed van jou als van ons. Door jou werd het publiek dol op dit nummer. Je uitvoering was onnavolgbaar, dus dank je wel."

Eeuwig dank
Ook Margot Robbie en Greta Gerwig werden bedankt. Mark zei: "We staan voor eeuwig bij je in het krijt, omdat je 11 minuten lang tijd vond voor deze prog rock, powerballad, droomballet en vechtfeest zodat de mannen ook even samen konden huilen en elkaars handen konden vasthouden."



NieuwsFilm

meest populair