'Killers of the Flower Moon'-actrice Lilly Gladstone haalt uit naar 'Yellowstone' vanwege deze reden

'Killers of the Flower Moon'-actrice Lilly Gladstone haalt uit naar 'Yellowstone' vanwege deze reden

Ze deed meerdere audities, maar werd nooit gevraagd voor de populaire serie.

Lily Gladstone wist enkele maanden geleden hoge ogen te gooien in Killers of the Flower Moon, waarvoor ze zeer verdiend een Golden Globe won. Tijdens een recent interview blikt de actrice terug op haar carrière en een serie die haar nooit wilde casten.

Het gaat hier om de geliefde Yellowstone, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Kevin Costner (al stapte hij wel nog niet zo heel lang geleden op). Gladstone zegt nu dat zij regelmatig heeft geprobeerd een rol te bemachtigen in de serie, maar dat zij elke keer weer werd afgewezen.

Frustraties
De actrice baalt hier wel nog steeds van en lijkt er ook niet echt goede herinneringen aan overgehouden te hebben. Zo zegt Gladstone: "Schandalig, maar laat ik wel even toevoegen dat ik absoluut geen kwade gevoelens heb richting het inheemse talent in de serie."

"Ik heb vaker auditie gedaan voor de serie, maar het is er nooit van gekomen. Meer dan dat kan ik er niet van maken." Dit zorgt ervoor dat de bedenker van de serie, Taylor Sheridan, opnieuw enigszins negatief in het nieuws komt.

Hoofdrolspeler
Zoals eerder gemeld, verliet Costner de serie. De acteur zei dat dit te maken had met zijn te drukke agenda, maar dat hij eveneens minder betaald zou krijgen dan voorheen en dat er creatieve meningsverschillen waren met Sheridan.


Het is uiteindelijk bijzonder jammer dat we Gladstone nooit zagen in Yellowstone, maar gezien haar grote Killers of the Flower Moon-succes zal ze zeker meer dan genoeg rollen voor het oprapen hebben.

NieuwsFilm

meest populair